Wesley dos Santos: “Vaar je eigen koers.”

Play Video

Deel dit bericht

In deze aflevering van Wrokko TalX schuift Wesley dos Santos, schrijver van het boek ‘ondernemen als een baas’, bij ons aan tafel. Hij neemt je mee hoe je door te ‘hosselen’ en ‘tinkeren’ een nieuwe wereld van kansen kunt ontdekken.

Opgegroeid in het ruige Delfshaven had Wesley tot aan de Hogeschool nooit met een volledig Nederlands kind in de klas gezeten. Tegenwoordig is deze ondernemer met Kaapverdische roots, trotse eigenaar van een bootverhuur bedrijf en een schoenenmerk.

In deze podcast neemt Wesley je mee naar zijn jeugd, school carrière en zijn eerste stappen op de arbeidsmarkt. Hij vertelt onder meer over zijn stage bij de politie en hoe hij met behulp van verbeeldingskracht van werken bij het UWV naar het ondernemerschap is gegroeid en telkens zich zelf blijft herontdekken.

Meer content voor jou

Karima Taouil – Sr. Manager Tax bij EY

Karima Taouil timmert hard aan de weg bij EY als Manager Tax en bij de Erasmus Universiteit als docent. Waar zij haar drive en motivatie vandaan haalt?

Erasmus Alumni Chain | Wrokko for bi-cultural youths

Wrokko’s mission is to unleash the power of bi-cultural youths in the Netherlands. Talented students and young professionals can get training to further develop their skills, both personally and professionally.

Nourdin el Ouali: “De intensive care heeft bij mij geleid tot diepe zelfreflectie.”

In zijn jonge jaren is Nourdin vooral bezig met financiële onafhankelijkheid en mooie auto’s. Nadat hij in een korte periode twee keer op de intensive care beland, besluit hij het roer om te gooien.