Breng jouw werkgeverschap dicht bij
divers talent

Wrokko Partnership Programma

Diversiteit, Equity en Inclusie staan hoog op de agenda van BV Nederland. Desondanks ervaren eerste generatie studenten en professionals nog steeds drempels om aansluiting te vinden op de arbeidsmarkt. Onderzoek van de SER toont aan dat maar liefst 70% van de banen op HBO- en WO-niveau vergeven wordt via netwerk.

Wij empoweren young potentials nieuwe mogelijkheden in hun zelf en de arbeidsmarkt te zien. Dit doen we door de cruciale succesfactoren zoals arbeidsmarktbewustzijn, netwerk en skills structureel te organiseren. Aan de andere kant, helpen wij werkgevers met het verbreden van hun talentennetwerk en brengen we hen in contact met een diverse pool van ambitieus talent.

Tap-in & connect

Word onderdeel van een kleurrijk netwerk en verbreed uw talentenpool. Wrokko representeert een generatie die voorbij diversiteit denkt en erkend wordt in veerkracht, talent en ambitie.

Increase awareness

Maak NextGenTalent bewust van uw organisatiecultuur en carrièremogelijkheden. Met authentieke campagnes en unieke events bieden we een platform om te inspireren en activeren.

Empower talent

Verlaag drempels voor talent om aan de slag te gaan bij uw organisatie. Samen zorgen we ervoor dat underdogs winnaars worden.

Talent is equally distributed, opportunity is not.

Next Generation Talent

0 K
Volgers op social media
0
Deelnemers
0
Succesvolle plaatsingen

“Bij selectiegesprekken zagen we dat veel talenten moeilijk in staat zijn zichzelf goed voor het voetlicht te brengen. Daar bood Wrokko echt uitkomst. Niet alleen hebben we talenten binnen ons traineeprogramma mogen verwelkomen, maar ook op andere startersfuncties. Maar onze partnership levert meer op. De olievlek van mensen intern die betrokken willen zijn en zich willen inzetten groeit nog altijd.”

Josephine Verhoef

HR-adviseur, Gemeente Rotterdam

“Wij vinden elkaar in de passie en bevlogenheid om de context te creëren voor de vele diverse talenten die er zijn, maar niet altijd herkend worden. Wat Wrokko uniek maakt is, om buiten de gebaande paden, vormen te vinden die spot on zijn! Met de toon, vorm en boodschap, hebben we impact weten te maken.”

Meryem Hocuk

Diversity & Inclusion Lead, Bol.com

“ Wrokko is jong en flexibel, hierdoor sluit Wrokko goed aan bij de doelgroep en weet precies wat speelt! Door onze samenwerking hebben we contact met een grote groep van talentvolle studenten, nieuwe starters en student stagiaires en levert de samenwerking veel nieuwe inzichten voor ons als kantoor op.”

Maya Visser

Recruitment Manager, Allen & Overy

Onze partners