Upcoming

Inhousedag

Donderdag 27 januari | Online

Inhousedag

Vrijdag 11 februari | Online

Previous

Wrokko Bootcamp

Vrijdag 17 december | Rotterdam

Inhousedag

Vrijdag 3 december | Amsterdam

Wrokko Bootcamp

Interview & assessment training

23 juni 2021

Online Inhousedag

ABN-AMRO

4 juni 2021 | MS Teams

Wrokko Bootcamp

17 december | Traineeship Gemeente Rotterdam

Aanmelden niet meer mogelijk!

Sta jij op het punt om te solliciteren voor het felbegeerde traineeship van Gemeente Rotterdam? Wil je tips en tricks krijgen van trainees en professionals die jou voor zijn gegaan? Dan is de Wrokko Bootcamp sollicitatietraining voor het traineeprogramma van Gemeente Rotterdam uitgelezen gelegenheid!

Op maandag 20 december a.s. worden de vacatures opengesteld en kun je solliciteren naar de traineeships van maart (hbo/wo) en juni (hbo/wo) 2022. Per startmoment worden 110 sollicitanten ingeloot. Hiervan reserveert Gemeente Rotterdam per startmoment 10 plekken voor talenten van Wrokko. Je vergroot je kansen dus aanzienlijk!

Op vrijdag 17 december trainen we je tijdens samen met Gemeente professionals en trainees om het sollicitatieproces tot een succesvol einde te brengen. Je ontvangt een training voor het schrijven van een CV, motivatiebrief en de extra opdracht. Ook krijg je tips en tricks om succesvol je assessment en sollicitatiegesprek door te komen. Voorbereiding is immers het halve werk ;)! 

Tijdens en na de training krijg je de mogelijkheid om te netwerken met professionals van Gemeente Rotterdam.

Programma

15:45 – 16:00 | Welkomst
16:00 – 17:00 | Training CV & Motivatiebrief
17:00 – 18:00 | Training Assessment & Interviews

De training vindt plaats op vrijdag 17 december van 16:00 t/m 18:00 in Het Industriegebouw aan de Goudsesingel 66.

Aanmelden kan t/m woensdag 15 december 12:00 uur. Meld je snel aan want vol=vol (max. 20 deelnemers!

Voor wie?

  • Je bent HBO of WO student/afgestudeerd en wilt trainee worden bij de Gemeente Rotterdam;
  • Je wilt leren hoe je je droombaan scoort;

Inhousedag Bain & Company

27 januari 2022 | Online

Heb je altijd al meer willen weten over strategy consulting en hoe het is om bij Bain te werken? Meld je dan nu aan voor onze inhousedag op donderdag 27 januari 2022! De uitgelezen kans om het kantoor te leren kennen en samen met andere studenten een van onze workshops bij te wonen.

Over Bain & Company

Bain & Company is een top strategy consultancy firm met een passie voor het behalen van meetbare resultaten. Wij helpen CEO’s en topmanagers bij het nemen van besluiten over complexe strategische vraagstukken. Concrete oplossingen met directe impact op de waarde van het bedrijf: onze cliënten vragen niet om advies maar willen resultaten bereiken. We zijn informeel, direct en eerlijk tegen elkaar en onze cliënten. We staan open voor iedereen en zijn niet hiërarchisch ingesteld. We geven je ongeëvenaarde mogelijkheden om te leren en jezelf verder te ontwikkelen. Intensieve coaching en de beste trainingsprogramma’s binnen onze industrie helpen je om je doelen te bereiken. Kenmerkend voor de cultuur is de pragmatische aanpak en ondernemerschap. Bain consultants zijn energiek en zetten graag een paar extra stappen om iets voor elkaar te krijgen, zowel op het werk als daarbuiten. Al vroeg in je carrière krijg je veel eigen verantwoordelijkheid, wat betekent dat je vanaf dag 1 direct betrokken bent bij de cliënt.

Tijdens onze inhousedag op donderdag 27 januari leer je meer over wat strategie consulting inhoudt en hoe het is om te werken voor Bain. Daarnaast zullen wij ook aan de slag gaan met een purpose workshop. Wat is je purpose en hoe kan je deze het beste waarborgen gedurende je carrière? Ook is er een gelegenheid om meerdere Bainies te spreken in een informele setting aan wie je je vragen kwijt kan na afloop van de sessie.

Agenda

9:30 – 11:00 | Purpose Workshop
11:15 – 12:00 | This is Bain
12:00 – 12:30 | Meet the Bainies + Q&A


Wie kan zich aanmelden?

WO studenten die geïnteresseerd zijn in strategie consulting

Wegens de huidige omstandigheden rondom corona hebben wij ervoor gekozen de inhousedag virtueel te laten plaatsvinden. Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Meer info volgt nog...

Inhousedag Stibbe

Vrijdag 3 december – Amsterdam

Studeer jij rechten en wil jij graag stappen zetten in carrière? Heb jij altijd al willen weten hoe het is om te werken bij een advocatenkantoor? Meld je dan nu aan voor de Stibbe Inhousedag op vrijdag 3 december in Amsterdam!

Stibbe is een internationaal georiënteerd advocatenkantoor met juristen in vrijwel alle rechtsgebieden. We werken voornamelijk voor (internationale) ondernemingen en overheidsinstellingen. Vanuit ons hoofdkantoor aan de Zuidas in Amsterdam houden we ons bezig met complexe juridische zaken. Ook hebben we kantoren in Brussel, Luxemburg, Londen en New York.

Tijdens onze Inhousedag op vrijdag 3 december leer je meer over het werken bij Stibbe en wat het is om onderdeel te zijn van een groot en succesvol netwerk. We vertellen je graag over het soort werk dat we doen en leiden je rond in ons kantoor. Je krijgt de gelegenheid om onze advocaten te leren kennen en tijdens een uitdagende opdracht echt te ervaren wat het is om te werken bij Stibbe.

Programma

09:30 – 10:00  | Ontvangst en kennismaking
10:00 – 10:30   | Introductie Stibbe
10:30 – 12:00   | Workshop pitchen
12:00 – 12:30   | Rondleiding
12:30 – 13:00   | Netwerklunch 

Voor wie?

Je bent student of recent afgestudeerd in:

  • Rechtsgeleerdheid
  • Fiscaal recht
  • Notarieel recht

 

Ontdekken of een carrière bij Stibbe wat voor jou is? Meld je dan voor 26 november aan.

Om deel te nemen aan de Stibbe Inhousedag dien je je identiteitsbewijs en een geldige corona QR-code te laten zien.

Wrokko Bootcamp

23 juni | Interview & assessment training

Steeds meer werkgevers maken gebruik van assessments in hun sollicitatieprocedures. Bij gewilde traineeships en startersbanen ontkom je hier niet meer aan. Hoe overtuig je tijdens een assessment? Wat voor vragen kan je verwachten tijdens een sollicitatiegesprek? En hoe je kan je deze vragen het beste beantwoorden

We gaan tijdens deze bootcamp tools en handvatten bieden voor je interview en assessment. We gaan onder andere aan de slag met de STAR-methode. Daarna bespreken we assessments. Waarom worden assessments ingezet in sollicitatieprocedures? En wat kun je ervan verwachten? De training is interactief, zodat je de theorie meteen in praktijk kan brengen! Na afloop van deze training weet jij hoe je degene aan de andere kant van de tafel overtuigt om jou aan te nemen!

Deze bootcamp wordt mede mogelijk gemaakt door advocatenkantoor Stibbe. Vooraf aan de training krijg je een presentatie over hun carrièremogelijkheden en kun je al je vragen stellen over solliciteren binnen de advocatuur. De training wordt verzorgd door Erin Wolken en Naomi Linder van Dicke Röell Breedveld, een executive search kantoor dat zich al 20 jaar specialiseert in de juridische markt. 

Meld je snel aan want vol=vol!

Programma
De training vindt plaats op 23 juni van 15:00 – 18:00 uur in Het Industrie Gebouw aan de Goudsesingel 52 te Rotterdam.

15.00 – 15.10 – Welkom
15.10 – 15.40 – Intro Stibbe
15.40 – 15.45 – Korte pauze
15.45 – 16.45 – Interviewvaardigheden en interactieve sollicitatie
16.45 – 17.00 – Pauze
17.00 – 18.00 – Assessments en oefenassessment

Voor wie?
Je bent student of recent afgestudeerd in:

  • rechtsgeleerdheid
  • fiscaal recht
  • notarieel recht

Online Inhousedag ABN-AMRO

4 juni 2021 | MS Teams

Hoe is het om te werken bij ABN AMRO? Wat is eigenlijk hun strategie en doen ze iets met duurzaamheid? En wat is het verhaal achter Tikkie? Kom naar de digitale ABN AMRO in-house dag en ontdek het zelf. Je mag maar hoeft niet affiniteit te hebben met finance om te werken bij een bank. Vraag het zelf aan een van de stagiaires of trainees hoe zij zijn begonnen bij ABN AMRO en ontdek of jij ook je carrière hier wilt beginnen.

Agenda ABN AMRO inhousedag 
14:00 – 15:00 | Introductie Banking for Better for Generations to Come

15:00 – 16:00 | Het verhaal achter Tikkie   

16:00 – 16:30 | 2 speeddate rondes met trainees en stagiaires 

16:30 – 16:40 | Recruitment Q&A

Wie kan zich aanmelden?
HBO en WO studenten die meer willen weten over het werken bij ABN-AMRO.

Vol = vol, dus meld je snel aan!

Vragen over het programma of werken bij ABN AMRO? Stuur een mailtje naar Anne Mestrini: anne.mestrini@nl.abnamro.com

Contactformulier