Gözde Yilmaz: “Mijn vader heeft zich opgeofferd voor mijn toekomst.”

Play Video

Deel dit bericht

In de deze episode van Wrokko TalX gaan we in gesprek met Gözde Yilmaz, ofwel ‘de vloggende recruiter’! Op tienjarige leeftijd is Gözde van Turkije naar Nederland geëmigreerd. Het vinden van haar draai in Nederland ging niet zonder slag of stoot. Gözde’s vader was duidelijk: studie gaat voor alles! Hij gunde zijn kinderen de kansen die hij nooit gehad heeft. Dit zorgde voor extra druk en hoge verwachtingen. In deze podcast vertelt Gözde Yilmaz hoe zij met deze druk is omgegaan en hoe zij haar draai in Nederland gevonden heeft. Daarnaast deelt zij ook hoe zij bekend is geworden als de vloggende recruiter, en welke do’s en dont’s je moet weten voor het voeren van een succesvol sollicitatiegesprek.

Meer content voor jou

Karima Taouil – Sr. Manager Tax bij EY

Karima Taouil timmert hard aan de weg bij EY als Manager Tax en bij de Erasmus Universiteit als docent. Waar zij haar drive en motivatie vandaan haalt?

Erasmus Alumni Chain | Wrokko for bi-cultural youths

Wrokko’s mission is to unleash the power of bi-cultural youths in the Netherlands. Talented students and young professionals can get training to further develop their skills, both personally and professionally.

Nourdin el Ouali: “De intensive care heeft bij mij geleid tot diepe zelfreflectie.”

In zijn jonge jaren is Nourdin vooral bezig met financiële onafhankelijkheid en mooie auto’s. Nadat hij in een korte periode twee keer op de intensive care beland, besluit hij het roer om te gooien.