Chung Hwa Chao: “Ik heb best veel van mijn Chinese afkomst afgestoten.”

Play Video

Deel dit bericht

Chung Hwa Chao heeft van jongs af aan geleerd om zo veel mogelijk ‘Nederlands’ te zijn, en merkte dat hij zijn Chinese afkomst afstootte. Hij wilde zijn eigen pad bewandelen en botste met de normen en waarden van een collectieve Chinese cultuur. Het opgroeien tussen meerdere culturen en codeswitchen tussen verschillende waardensystemen is een complex fenomeen. Tijdens deze aflevering van Wrokko TalX neemt Chung ons mee in hoe hij hierin een balans heeft gevonden en hoe hij zich zelf kan zijn bij Bol.com en daarbuiten.

Meer content voor jou

Karima Taouil – Sr. Manager Tax bij EY

Karima Taouil timmert hard aan de weg bij EY als Manager Tax en bij de Erasmus Universiteit als docent. Waar zij haar drive en motivatie vandaan haalt?

Erasmus Alumni Chain | Wrokko for bi-cultural youths

Wrokko’s mission is to unleash the power of bi-cultural youths in the Netherlands. Talented students and young professionals can get training to further develop their skills, both personally and professionally.

Nourdin el Ouali: “De intensive care heeft bij mij geleid tot diepe zelfreflectie.”

In zijn jonge jaren is Nourdin vooral bezig met financiële onafhankelijkheid en mooie auto’s. Nadat hij in een korte periode twee keer op de intensive care beland, besluit hij het roer om te gooien.