Wrokko TalX #1 – Nourdin el Ouali:
‘De intensive care, heeft bij mij geleid tot diepe zelfreflectie’

Hoe jaag je je dromen na als je in twee culturen opgroeit? In Wrokko TalX gaan we in gesprek met bi-culturele pioniers om uit te vinden hoe zij impact maken en tegelijkertijd dicht bij hun zelf blijven staan. In deze (video)podcast delen professionals en ondernemers welke barrières ze hebben overwonnen en wat hun game-changers zijn op de weg naar succes.

In de eerste aflevering gaan we in gesprek met politicus en pedagoog Nourdin el Ouali. Hij is het gezicht van Nida: een emancipatiebeweging die een politieke partij heeft voortgebracht.

Nourdin is opgegroeid achter de toonbank van de winkel van zijn vader in het kleurrijke Delfshaven in Rotterdam. In zijn jonge jaren is Nourdin vooral bezig met financiële onafhankelijkheid en mooie auto’s. Nadat hij in een korte periode twee keer op de intencive care beland, besluit hij het roer om te gooien.

In deze podcast vertelt Nourdin hoe hij op zoek is gegaan naar zingeving, welke inzichten hij heeft opgedaan buiten zijn comfortzone en deelt hij een interessante analyse over diversiteit en inclusie.

Deel deze blog!

Facebook
Twitter
LinkedIn
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Contactformulier