Nourdin el Ouali: “De intensive care heeft bij mij geleid tot diepe zelfreflectie.”

Play Video

Deel dit bericht

In de eerste aflevering van Wrokko TalX gaan we in gesprek met politicus en pedagoog Nourdin el Ouali. Hij is het gezicht van Nida: een emancipatiebeweging die een politieke partij heeft voortgebracht. Nourdin is opgegroeid achter de toonbank van de winkel van zijn vader in het kleurrijke Delfshaven in Rotterdam. In zijn jonge jaren is Nourdin vooral bezig met financiële onafhankelijkheid en mooie auto’s. Nadat hij in een korte periode twee keer op de intensive care beland, besluit hij het roer om te gooien.

In deze podcast vertelt Nourdin hoe hij op zoek is gegaan naar zingeving, welke inzichten hij heeft opgedaan buiten zijn comfortzone en deelt hij een interessante analyse over diversiteit en inclusie.

In Wrokko TalX gaan we in gesprek met bi-culturele pioniers om uit te vinden hoe zij impact maken en tegelijkertijd dicht bij hun zelf blijven staan. In onze podcast delen professionals en ondernemers welke barrières ze hebben overwonnen en wat hun game-changers zijn op de weg naar succes.

Meer content voor jou

Karima Taouil – Sr. Manager Tax bij EY

Karima Taouil timmert hard aan de weg bij EY als Manager Tax en bij de Erasmus Universiteit als docent. Waar zij haar drive en motivatie vandaan haalt?

Erasmus Alumni Chain | Wrokko for bi-cultural youths

Wrokko’s mission is to unleash the power of bi-cultural youths in the Netherlands. Talented students and young professionals can get training to further develop their skills, both personally and professionally.

Best of Both Worlds ’23

Sta jij voor de première van jouw carrière? Kom op een persoonlijke en laagdrempelige manier in contact komen met topwerkgevers. Meld je aan voor hét carrière event van het jaar!