LAW BOOTCAMP

Maandag 18 september | Amsterdam

Law bootcamp – Allen & Overy en Stibbe

Op maandag 18 september organiseren we in samenwerking met Allen & Overy en Stibbe de Wrokko Law Bootcamp, speciaal voor rechtenstudenten en afgestudeerden! Dit unieke evenement biedt een exclusieve gelegenheid om een kijkje te nemen binnen twee vooraanstaande advocatenkantoren aan de Zuidas.

Wat staat er op het programma?
We starten de ochtend bij Allen & Overy, waar je de mogelijkheid krijgt om meer te leren over de ‘Growth Mindset’ en hoe je social media kunt benutten tijdens je zoektocht naar een baan of stageplek. Na een leerzame ochtendsessie schuiven we aan voor een heerlijke lunch, waar je informeel kunt connecten met advocaten van Allen & Overy.

Vanuit Allen & Overy is het slechts een korte wandeling naar Stibbe. Bij Stibbe worden we verwelkomd met koffie en thee, waarna het middagprogramma van start gaat. Hier zul je samenwerken met advocaten aan een juridische casus. Bovendien staat er een uitgebreide rondleiding door het indrukwekkende kantoor op de planning. De dag wordt afgesloten met een gezellige borrel, waarbij je samen met advocaten van Stibbe kunt genieten van hapjes en drankjes.

Kortom, de Law Bootcamp biedt een unieke kans om je juridische horizon te verbreden, waarbij je waardevolle inzichten opdoet, kunt netwerken met professionals en ervaren hoe het er aan toegaat binnen deze toonaangevende advocatenkantoren.

Programma

10:00 – 10:15  Inloop bij Allen & Overy
10:15 – 10:30  Welkomstwoord
10:30 – 12:00  Workshop Growth Mindset & Social Media 
12:00 – 13:00  Lunch op kantoor met medewerkers 

13:30 – 14:00  Ontvangst bij Stibbe
14:00 – 14:30  Introductie + presentatie
14:30 – 16:00  Ace the Case
16:00 – 16:30  Rondleiding kantoor
16:30 – 17:30  Get together met advocaten

Voor wie is dit evenement bedoeld?
De Law Bootcamp is speciaal ontworpen voor rechtenstudenten (WO-niveau) en afgestudeerden (max. 1,5 jaar) in rechten. We hebben beperkt plek, dus wacht niet te lang en meld je snel aan!

Aanmelden

Wrokko Bootcamp

17 december | Traineeship Gemeente Rotterdam

Sta jij op het punt om te solliciteren voor het felbegeerde traineeship van Gemeente Rotterdam? Wil je tips en tricks krijgen van trainees en professionals die jou voor zijn gegaan? Dan is de Wrokko Bootcamp sollicitatietraining voor het traineeprogramma van Gemeente Rotterdam uitgelezen gelegenheid!

Op maandag 20 december a.s. worden de vacatures opengesteld en kun je solliciteren naar de traineeships van maart (hbo/wo) en juni (hbo/wo) 2022. Per startmoment worden 110 sollicitanten ingeloot. Hiervan reserveert Gemeente Rotterdam per startmoment 10 plekken voor talenten van Wrokko. Je vergroot je kansen dus aanzienlijk!

Op vrijdag 17 december trainen we je tijdens samen met Gemeente professionals en trainees om het sollicitatieproces tot een succesvol einde te brengen. Je ontvangt een training voor het schrijven van een CV, motivatiebrief en de extra opdracht. Ook krijg je tips en tricks om succesvol je assessment en sollicitatiegesprek door te komen. Voorbereiding is immers het halve werk ;)! 

Tijdens en na de training krijg je de mogelijkheid om te netwerken met professionals van Gemeente Rotterdam.

Programma

15:45 – 16:00 | Welkomst
16:00 – 17:00 | Training CV & Motivatiebrief
17:00 – 18:00 | Training Assessment & Interviews

De training vindt plaats op vrijdag 17 december van 16:00 t/m 18:00 in Het Industriegebouw aan de Goudsesingel 66.

Aanmelden kan t/m woensdag 15 december 12:00 uur. Meld je snel aan want vol=vol (max. 20 deelnemers!

Voor wie?

  • Je bent HBO of WO student/afgestudeerd en wilt trainee worden bij de Gemeente Rotterdam;
  • Je wilt leren hoe je je droombaan scoort;

Aanmelden niet meer mogelijk!

Contactformulier