Wrokko Law Bootcamp

Sollicitatietraining bij De Brauw
Dit bijzondere evenement biedt een exclusieve kans om een kijkje te nemen binnen het grootste advocatenkantoor van Nederland. De Law Bootcamp is bedoeld voor WO-rechtenstudenten vanaf Bachelor 2 tot aan afgestudeerden (maximaal 1,5 jaar afgestudeerd). Mis deze kans niet om een exclusief kijkje te nemen in de wereld van De Brauw Blackstone Westbroek. We hebben slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang en meld je snel aan!
Thursday 25 April
13:45
- 16:00
Clase de Bruyslaan 21, Amsterdam

Benieuwd hoe het er in de top van de advocatuur aan toegaat? Op woensdag 18 oktober opent De Brauw Blackstone Westbroek haar deuren voor ons! Dit bijzondere evenement biedt een exclusieve kans om een kijkje te nemen binnen het grootste advocatenkantoor van Nederland.

Studeer je rechtsgeleerdheid en koester je een passie voor de advocatuur? Grijp dan deze unieke gelegenheid aan om kansen bij De Brauw Blackstone Westbroek te ontdekken!

De Law Bootcamp is bedoeld voor WO-rechtenstudenten vanaf Bachelor 2 tot aan afgestudeerden (maximaal 1,5 jaar afgestudeerd). Mis deze kans niet om een exclusief kijkje te nemen in de wereld van De Brauw Blackstone Westbroek. We hebben slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang en meld je snel aan!

Programma

Tijdens deze editie van de Wrokko Law Bootcamp krijg je op informele wijze inzicht in het werken bij De Brauw. We combineren inhoud met een gezellige sfeer. Gedurende het programma neem je deel aan een workshop die ook door advocaat-stagiaires wordt gevolgd. Bovendien staat er een uitgebreide rondleiding door het indrukwekkende kantoor op de planning, en zul je samen met advocaten van De Brauw genieten van een heerlijke lunch.

10:00 – 10:15  Inloop en ontvangst
10:15 – 10:45  Presentatie
10:45 – 11:00  Q&A
11:00 – 12:30 Workshop van The School of Life
12:30 – 13:15  Lunch
13:15 – 14:00  Rondleiding

Deel dit event

Aanmelden

test

Events voor jou

Geen events gevonden