Wrokko Bootcamp​

Maandag 8 januari | Rotterdam

Traineeship Gemeente Rotterdam

Sta jij op het punt om te solliciteren voor het felbegeerde traineeship van Gemeente Rotterdam? Wil je tips en tricks krijgen van trainees en professionals? Dan is de Wrokko Bootcamp in samenwerking met Gemeente Rotterdam hét event om bij aanwezig te zijn!

Het traineeship van de Gemeente Rotterdam is zeer gewild. Jaarlijks overstijgen de sollicitaties het aantal beschikbare plekken ruimschoots, waardoor het niet gemakkelijk is om geselecteerd te worden. Je vergroot je kansen aanzienlijk om succesvol de sollicitatieprocedure door te komen door de Wrokko Bootcamp bij te wonen!

 

Wrokko Bootcamp

Op maandag 8 januari trainen we je om het sollicitatieproces tot een succesvol einde te brengen. Je ontvangt een training voor het maken van een pakkend CV, beantwoorden van motivatievragen en het maken van de sollicitatieopdracht “Baas van Rotterdam”. In februari zullen wij voor de sollicitanten die doorgaan naar de selectiedag het vervolg op deze training organiseren. Hiervoor organiseren wij een training om je optimaal voor te bereiden op de interviews en het assessment. We leren je over gesprekstechnieken en reiken je handvaten toe om het groepsassessment succesvol te doorlopen.

 

Voor wie?

  • Je bent een eerste generatie student;
  • Je bent van plan te solliciteren naar het HBO/WO Traineeship van de Gemeente Rotterdam met startdatum april 2024;
  • Je wilt leren hoe je je droombaan bij de Gemeente Rotterdam scoort!

Programma

De bootcamp vindt plaats op maandag 8 januari van 17:15 t/m 20:30 in Het Industriegebouw aan de Goudsesingel 66 in Rotterdam.

17:15-17:30 | Inloop en ontvangst
17:30-18:30 | Digitale Q&A Gemeente Rotterdam
18:30-18:45 | Break
18:45-19:45 | Training CV & Motivatievragen
19:45-20:00 | Break
20:00-20:30 | Info extra opdracht


Meeloopdag

Als deelnemer aan de Wrokko Bootcamp mag je ook deelnemen aan de meeloopdag Traineeship 2024 op vrijdag 5 januari van 09.00 – 13.00 uur op De Rotterdam. De aanmeldingen hiervoor zijn inmiddels stopgezet, maar vanwege de samenwerking van Wrokko en de Gemeente Rotterdam, zijn er plekken gereserveerd voor deelnemers aan de bootcamp.

 

Aanmelden

We hebben plek voor maximaal 20 deelnemers en werken met een first come first served principe. Aanmelden kan tot donderdag 4 januari 12:00 uur.  

Wrokko Bootcamp

17 december | Traineeship Gemeente Rotterdam

Sta jij op het punt om te solliciteren voor het felbegeerde traineeship van Gemeente Rotterdam? Wil je tips en tricks krijgen van trainees en professionals die jou voor zijn gegaan? Dan is de Wrokko Bootcamp sollicitatietraining voor het traineeprogramma van Gemeente Rotterdam uitgelezen gelegenheid!

Op maandag 20 december a.s. worden de vacatures opengesteld en kun je solliciteren naar de traineeships van maart (hbo/wo) en juni (hbo/wo) 2022. Per startmoment worden 110 sollicitanten ingeloot. Hiervan reserveert Gemeente Rotterdam per startmoment 10 plekken voor talenten van Wrokko. Je vergroot je kansen dus aanzienlijk!

Op vrijdag 17 december trainen we je tijdens samen met Gemeente professionals en trainees om het sollicitatieproces tot een succesvol einde te brengen. Je ontvangt een training voor het schrijven van een CV, motivatiebrief en de extra opdracht. Ook krijg je tips en tricks om succesvol je assessment en sollicitatiegesprek door te komen. Voorbereiding is immers het halve werk ;)! 

Tijdens en na de training krijg je de mogelijkheid om te netwerken met professionals van Gemeente Rotterdam.

Programma

15:45 – 16:00 | Welkomst
16:00 – 17:00 | Training CV & Motivatiebrief
17:00 – 18:00 | Training Assessment & Interviews

De training vindt plaats op vrijdag 17 december van 16:00 t/m 18:00 in Het Industriegebouw aan de Goudsesingel 66.

Aanmelden kan t/m woensdag 15 december 12:00 uur. Meld je snel aan want vol=vol (max. 20 deelnemers!

Voor wie?

  • Je bent HBO of WO student/afgestudeerd en wilt trainee worden bij de Gemeente Rotterdam;
  • Je wilt leren hoe je je droombaan scoort;

Aanmelden niet meer mogelijk!

Contactformulier