LAW BOOTCAMP

Woensdag 18 oktober | Amsterdam

Wrokko Law Bootcamp – De Brauw Blackstone Westbroek

Benieuwd hoe het er in de top van de advocatuur aan toegaat? Op woensdag 18 oktober opent De Brauw Blackstone Westbroek haar deuren voor ons! Dit bijzondere evenement biedt een exclusieve kans om een kijkje te nemen binnen het grootste advocatenkantoor van Nederland.

Studeer je rechtsgeleerdheid en koester je een passie voor de advocatuur? Grijp dan deze unieke gelegenheid aan om kansen bij De Brauw Blackstone Westbroek te ontdekken!

Voor wie?

De Law Bootcamp is bedoeld voor WO-rechtenstudenten vanaf Bachelor 2 tot aan afgestudeerden (maximaal 1,5 jaar afgestudeerd).

Mis deze kans niet om een exclusief kijkje te nemen in de wereld van De Brauw Blackstone Westbroek. We hebben slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang en meld je snel aan!

Programma

Tijdens deze editie van de Wrokko Law Bootcamp krijg je op informele wijze inzicht in het werken bij De Brauw. We combineren inhoud met een gezellige sfeer. Gedurende het programma neem je deel aan een workshop die ook door advocaat-stagiaires wordt gevolgd. Bovendien staat er een uitgebreide rondleiding door het indrukwekkende kantoor op de planning, en zul je samen met advocaten van De Brauw genieten van een heerlijke lunch.

10:00 – 10:15  Inloop en ontvangst
10:15 – 10:45  Presentatie
10:45 – 11:00  Q&A
11:00 – 12:30 Workshop van The School of Life
12:30 – 13:15  Lunch
13:15 – 14:00  Rondleiding 

Aanmelden

Wrokko Bootcamp

17 december | Traineeship Gemeente Rotterdam

Sta jij op het punt om te solliciteren voor het felbegeerde traineeship van Gemeente Rotterdam? Wil je tips en tricks krijgen van trainees en professionals die jou voor zijn gegaan? Dan is de Wrokko Bootcamp sollicitatietraining voor het traineeprogramma van Gemeente Rotterdam uitgelezen gelegenheid!

Op maandag 20 december a.s. worden de vacatures opengesteld en kun je solliciteren naar de traineeships van maart (hbo/wo) en juni (hbo/wo) 2022. Per startmoment worden 110 sollicitanten ingeloot. Hiervan reserveert Gemeente Rotterdam per startmoment 10 plekken voor talenten van Wrokko. Je vergroot je kansen dus aanzienlijk!

Op vrijdag 17 december trainen we je tijdens samen met Gemeente professionals en trainees om het sollicitatieproces tot een succesvol einde te brengen. Je ontvangt een training voor het schrijven van een CV, motivatiebrief en de extra opdracht. Ook krijg je tips en tricks om succesvol je assessment en sollicitatiegesprek door te komen. Voorbereiding is immers het halve werk ;)! 

Tijdens en na de training krijg je de mogelijkheid om te netwerken met professionals van Gemeente Rotterdam.

Programma

15:45 – 16:00 | Welkomst
16:00 – 17:00 | Training CV & Motivatiebrief
17:00 – 18:00 | Training Assessment & Interviews

De training vindt plaats op vrijdag 17 december van 16:00 t/m 18:00 in Het Industriegebouw aan de Goudsesingel 66.

Aanmelden kan t/m woensdag 15 december 12:00 uur. Meld je snel aan want vol=vol (max. 20 deelnemers!

Voor wie?

  • Je bent HBO of WO student/afgestudeerd en wilt trainee worden bij de Gemeente Rotterdam;
  • Je wilt leren hoe je je droombaan scoort;

Aanmelden niet meer mogelijk!

Contactformulier