EmpowHER: Breaking Stereotypes

Vier jij samen met EY International Women’s Day?

Op 8 maart 2024 is het alweer de 113e editie van International Women’s Day.

Als EY willen wij die dag niet zomaar aan ons voorbij laten gaan en daarom organiseren wij een inspirerende middag voor alle vrouwen die geïnteresseerd zijn, of je nu student, net afgestudeerd of al enige tijd werkzaam bent.

We zullen de middag starten met een schilderworkshop waarin je je creatieve kant kunt ontdekken. Vervolgens staat er een gezonde lunch klaar, waarna er een paneldiscussie zal plaatsvinden met topvrouwen vanuit verschillende afdelingen binnen EY. Zij vertellen graag over hun ervaringen als partner.

Wees er snel bij, want de deadline voor inschrijving is 27 februari en de plaatsen zijn beperkt.Ben je geïnteresseerd? Registreer je nu via de knop!

Wrokko Bootcamp

17 december | Traineeship Gemeente Rotterdam

Sta jij op het punt om te solliciteren voor het felbegeerde traineeship van Gemeente Rotterdam? Wil je tips en tricks krijgen van trainees en professionals die jou voor zijn gegaan? Dan is de Wrokko Bootcamp sollicitatietraining voor het traineeprogramma van Gemeente Rotterdam uitgelezen gelegenheid!

Op maandag 20 december a.s. worden de vacatures opengesteld en kun je solliciteren naar de traineeships van maart (hbo/wo) en juni (hbo/wo) 2022. Per startmoment worden 110 sollicitanten ingeloot. Hiervan reserveert Gemeente Rotterdam per startmoment 10 plekken voor talenten van Wrokko. Je vergroot je kansen dus aanzienlijk!

Op vrijdag 17 december trainen we je tijdens samen met Gemeente professionals en trainees om het sollicitatieproces tot een succesvol einde te brengen. Je ontvangt een training voor het schrijven van een CV, motivatiebrief en de extra opdracht. Ook krijg je tips en tricks om succesvol je assessment en sollicitatiegesprek door te komen. Voorbereiding is immers het halve werk ;)! 

Tijdens en na de training krijg je de mogelijkheid om te netwerken met professionals van Gemeente Rotterdam.

Programma

15:45 – 16:00 | Welkomst
16:00 – 17:00 | Training CV & Motivatiebrief
17:00 – 18:00 | Training Assessment & Interviews

De training vindt plaats op vrijdag 17 december van 16:00 t/m 18:00 in Het Industriegebouw aan de Goudsesingel 66.

Aanmelden kan t/m woensdag 15 december 12:00 uur. Meld je snel aan want vol=vol (max. 20 deelnemers!

Voor wie?

  • Je bent HBO of WO student/afgestudeerd en wilt trainee worden bij de Gemeente Rotterdam;
  • Je wilt leren hoe je je droombaan scoort;

Aanmelden niet meer mogelijk!

Contactformulier