Wrokko is het netwerk, waarvan je niet wist dat je het had!​

Het is onze heilige overtuiging dat iedereen het in zich heeft om succesvol te zijn. Het maakt namelijk niet uit waar je vandaan komt, als je maar weet waar je naar toe wilt. Wat wel belangrijk is wie je kent; kruiwagens en sneeuwvegers. Bij wie moet jij aan tafel zien te komen en met wie moet je een kop koffie drinken om die droombaan te scoren?

Om zoveel mogelijk ingangen voor je te creëren, connecten we je aan een netwerk van professionals en werkgevers: onze matties! Professionals die het verschil maken door talenten te coachen en werkgevers die geloven in de kracht van diversiteit.

Personal coaching

Tijdens jouw zoektocht naar een startersbaan of stage kun je rekenen op een coaching traject. We koppelen je aan één van onze matties die je 1-op-1 coacht in jouw banenjacht. Onze matties zijn professionals werkzaam bij toonaangevende bedrijven en organisaties zoals KPMG, Rijkswaterstaat, Unilever, KPN, PostNL, Eneco, Gemeente Rotterdam en meer. Zij weten hoe je bij een mooi bedrijf binnen komt en helpen je hier graag bij.

Contactformulier