Scoor jouw droombaan!

Je hebt keihard gewerkt om te komen waar je nu staat. Niets is je komen aanwaaien. Nu je (bijna) afgestudeerd bent, wil je een carrière die aansluit bij jouw opleiding en ambities. Maar waar begin je?

Wrokko organiseert een uniek trainingsprogramma waarin je getraind en begeleid wordt naar jouw droombaan. We verzorgen uitdagende trainingen en workshops waarin je jezelf en de arbeidsmarkt beter leert kennen. Onze trainingen vinden plaats op locatie bij topwerkgevers. Hier krijg je naast een training, een kijkje in de keuken en de gelegenheid te netwerken met mogelijk toekomstige collega’s!

Video afspelen

Trainingen & Workshops

(H)erken je talenten

Met je talent ben je geboren. Als je uitgaat van je talent, zul je zien dat alles je behoorlijk moeiteloos afgaat. Het helpt je om in je kracht te komen, beter te kiezen en maakt je automatisch zichtbaar voor de buitenwereld. Wij nodigen je tijdens deze workshop uit om op jacht te gaan naar je grootste talent. Datgene dat je de wereld te bieden hebt.

Vind jouw persoonlijke why

Je weet pas precies wat jouw ‘why’ is als je goed kunt vertellen waarom je doet wat je doet, wat je doel is en waar je in gelooft. Waarom sta jij iedere morgen op? Je drijfveren zijn van doorslaggevend belang in het vinden van een leuke baan. Wil je graag jouw dromen en idealen verwezenlijken, maar staan je onzekerheden in de weg? Dan is het tijd voor een nieuwe koers: met jouw persoonlijke why als kompas.

 

Meerdere wegen leiden naar dromen

Op naar een nieuwe uitdaging; nieuwe kansen wachten! Maar waar begin je? Wij helpen je om jezelf en de arbeidsmarkt onder de loep te nemen, zodat je erachter komt wat écht bij je past. Praktisch toepasbaar werk je tijdens deze training actief aan opdrachten om je ambities en competenties beter af te stemmen op de vraag in de arbeidsmarkt.

Overtuigend op sollicitatiegesprek

Leer hoe je elk sollicitatiegesprek naar jouw hand kunt zetten. We maken je bewust van DISC-profielen van gesprekspartners en leren je verschillende gesprekstechnieken. Je oefent tijdens deze workshop het sollicitatiegesprek van je droomvacature met verschillende recruiters.

Assessment training

Steeds meer werkgevers maken gebruik van assessments in hun sollicitatieprocedures. Bij gewilde traineeships en startersbanen ontkom je hier niet meer aan. Naast inzichten op de vragenlijst over je persoonlijkheid en testen over je competenties, bereidt LabV je met behulp van een acteur voor op rollenspellen.

Persoonlijke videopitch

Een persoonlijke videopitch is de ultieme tool om een ijzersterke indruk te maken op jouw droomwerkgever. We zorgen ervoor dat je in de juiste state of mind bent en voldoende “munitie” hebt om jezelf op een authentieke manier te presenteren. Het eindresultaat is een mooie video waarmee je elke werkgever omver blaast.

Netwerken als een pro

Je bent wie je kent! Netwerken is dé manier om aan een nieuwe baan te komen. Tijdens deze workshop leer je doelgericht netwerken. Aan de hand van tips, do’s, dont’s, cases en oefeningen gaan we aan de slag om te komen tot een netwerk strategie naar jouw droombaan.

Je CV is je visitekaartje

Leer tijdens de workshop ‘Je CV is je visitekaartje’ hoe je een professioneel CV opstelt wat jou in één oogopslag geschikt maakt voor jouw droombaan. Je krijgt van ons uit een super strakke CV templates waarmee je direct aan de slag kunt.

Winnen met LinkedIn

Leer tijdens de workshop ‘Winnen met LinkedIn’ hoe je meer uit LinkedIn kunt halen en hoe je het effectief kunt gebruiken bij het netwerken, profileren en solliciteren naar jouw droombaan.

Contactformulier